PRIVACYVERKLARING
We nemen uw privacy serieus en in deze privacyverklaring wordt uitgelegd ho www.acryliccolour.com (gezamenlijk “wij”, “ons” of “onze”) uw informatie verzamelen, gebruiken, delen en verwerken.
Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens zijn informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten ook anonieme gegevens die zijn gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar geanonimiseerd of geaggregeerd zijn, zodat ze ons niet langer, al dan niet in combinatie met andere informatie, kunnen identificeren.
Veiligheid en beveiliging bevorderen
We houden ons aan de principes van wettigheid, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken de minste gegevens binnen een beperkt doel en nemen technische en administratieve maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonlijke gegevens om accounts en gebruikersactiviteiten te verifiëren en om veiligheid en beveiliging te bevorderen, zoals door fraude te controleren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of ons beleid te onderzoeken. Dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om de veiligheid van onze producten en diensten te helpen waarborgen.
Hier is een beschrijving van de soorten persoonsgegevens die we kunnen verzamelen en hoe we deze kunnen gebruiken:
Welke persoonsgegevens we verzamelen
Ⅰ. Gegevens die u verstrekt:
We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of anderszins met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquête, onze online hulp of online chattool gebruikt. Als u een aankoop doet, verzamelen we persoonlijke gegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of bankpasnummer en andere kaartinformatie, en andere account- en authenticatiegegevens, evenals facturering, verzending en contactgegevens.
Ⅱ. Gegevens over het gebruik van onze diensten en producten:

Wanneer u onze websites bezoekt, kunnen we gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke identificatie van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, gebruiksinformatie, diagnostische informatie en locatiegegevens van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of services installeert of gebruikt. Waar beschikbaar, kunnen onze services GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om de geschatte locatie van een apparaat te bepalen, zodat we onze producten en services kunnen verbeteren.
Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken
Over het algemeen gebruiken we persoonsgegevens om onze producten en diensten te leveren, verbeteren en ontwikkelen, om met u te communiceren, om u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.
Ⅰ. Het leveren, verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten:
We gebruiken persoonlijke gegevens om ons te helpen onze producten, diensten en advertenties te leveren, verbeteren en ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om u producten en diensten aan te bieden en voor bedrijfscontinuïteit. Als u meedoet aan een wedstrijd of andere promotie, kunnen we de persoonlijke gegevens die u verstrekt gebruiken om die programma’s te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die mogelijk verdere gegevens bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan om deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.
Ⅱ. Met u communiceren:
Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, met u te communiceren over uw account of transacties, en u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u niet langer e-mailberichten voor marketingdoeleinden wilt ontvangen, neem dan contact met ons op om u af te melden. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om uw verzoeken te verwerken en erop te reageren wanneer u contact met ons opneemt. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met externe partners die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken om uw ervaring met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden te personaliseren en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.
OPMERKING: Voor elk gebruik van uw hierboven beschreven gegevens waarvoor uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming vereist is, moet u er rekening mee houden dat u uw toestemming kunt intrekken door contact met ons op te nemen.
Definitie van “cookies”
Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie op te slaan in webbrowsers. Cookies worden veel gebruikt om identificatiegegevens en andere informatie op computers, telefoons en andere apparaten op te slaan en te ontvangen. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we opslaan in uw webbrowser of apparaat, identificaties die aan uw apparaat zijn gekoppeld en andere software, voor vergelijkbare doeleinden. In deze Cookieverklaring verwijzen we naar al deze technologieën als “cookies”.
Gebruik van cookies
We gebruiken cookies om onze producten en diensten aan te bieden, te beschermen en te verbeteren, zoals door inhoud te personaliseren, advertenties aan te bieden en te meten, gebruikersgedrag te begrijpen en een veiligere ervaring te bieden. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken, variëren afhankelijk van de specifieke websites en services die u gebruikt.
Openbaarmaking van persoonlijke gegevens
We stellen bepaalde persoonsgegevens beschikbaar aan strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of om ons te helpen klanten te vermarkten. Persoonlijke gegevens worden alleen door ons gedeeld met deze bedrijven om onze producten, diensten en advertenties te leveren of te verbeteren; het wordt niet gedeeld met derden voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.
Openbaarmaking of opslag, overdracht en verwerking van gegevens
Ⅰ. Nakoming van wettelijke verplichtingen:
Vanwege de dwingende wetten van de Europese Economische Ruimte of het land waar de gebruiker woont, bestaan ​​of hebben bepaalde rechtshandelingen plaatsgevonden en moeten aan bepaalde wettelijke verplichtingen worden voldaan. Behandeling van persoonlijke gegevens van inwoners van de EER — Zoals hieronder beschreven, als u in de Europese Economische Ruimte (EER) woont, is onze verwerking van uw persoonlijke gegevens gerechtvaardigd: wanneer we uw toestemming nodig hebben voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, een dergelijke verwerking wordt gerechtvaardigd op grond van artikel 6, lid 1, van de algemene verordening gegevensbescherming (EU) (“AVG”).

Ⅱ. Voor een redelijke implementatie of toepassing van dit artikel:
We kunnen persoonlijke gegevens delen met al onze aangesloten bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, acquisitie, joint venture, toewijzing, spin-off, overdracht of verkoop of vervreemding van ons geheel of een deel van ons bedrijf, inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure, kunnen we alle alle persoonsgegevens aan de desbetreffende derde partij. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we te goeder trouw vaststellen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en beschikbare rechtsmiddelen na te streven, onze algemene voorwaarden af ​​te dwingen, fraude te onderzoeken of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.
Ⅲ. Wettelijke naleving en beveiliging of andere rechten beschermen
Het kan nodig zijn – door de wet, juridische procedure, procesvoering en / of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten uw land van verblijf – om persoonlijke gegevens vrij te geven. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we vaststellen dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is voor doeleinden van nationale veiligheid, wetshandhaving of andere kwesties van openbaar belang.
Kinderen
Onze producten en diensten zijn bedoeld voor volwassenen. Dienovereenkomstig verzamelen, gebruiken of onthullen we niet bewust gegevens van kinderen onder de 16 jaar. Als we ontdekken dat we de persoonlijke gegevens van een kind onder de 16 hebben verzameld, of de gelijkwaardige minimumleeftijd, afhankelijk van de jurisdictie, zullen we stappen ondernemen om te verwijderen de gegevens zo snel mogelijk. Neem onmiddellijk contact met ons op als u merkt dat een kind jonger dan 16 jaar ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt.
Jou rechten
We nemen redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens juist, volledig en actueel zijn. U hebt het recht op toegang, correctie of verwijdering van de persoonlijke gegevens die we verzamelen. U heeft ook het recht om te allen tijde de verdere verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of er bezwaar tegen te maken. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en standaard formaat te ontvangen. U kunt bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit een klacht indienen over de verwerking van uw persoonsgegevens. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we gegevens van u vragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, evenals om te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke gegevens die we bewaren. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of regelgevende vereisten ons toestaan ​​of verplichten om te weigeren om sommige of alle persoonsgegevens die we bewaren te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. We zullen binnen een redelijk tijdsbestek en in ieder geval binnen 30 dagen op uw verzoek reageren.
Websites en services van derden
Wanneer een klant een link naar een website van een derde partij heeft die een relatie met ons heeft, nemen wij geen verplichting of verantwoordelijkheid voor een dergelijk beleid vanwege het privacybeleid van de derde partij. Onze websites, producten en services kunnen links bevatten naar of de mogelijkheid voor u om toegang te krijgen tot websites, producten en services van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van die derde partijen, noch zijn wij verantwoordelijk voor de informatie of inhoud die hun producten en diensten bevatten. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op gegevens die door ons zijn verzameld via onze producten en diensten. We raden u aan het privacybeleid van een derde partij te lezen voordat u doorgaat met het gebruik van hun websites, producten of services.
Gegevensbeveiliging, integriteit en retentie
We gebruiken redelijke technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om onbevoegde toegang tot uw gegevens te beschermen en te helpen voorkomen, en om de gegevens die we verzamelen correct te gebruiken. We bewaren uw persoonlijke gegevens zolang als nodig is om de in deze privacyverklaring uiteengezette doeleinden te bereiken, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan ​​is.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
We kunnen deze privacyverklaring periodiek wijzigen om onder andere gelijke tred te houden met nieuwe technologieën, branchepraktijken en wettelijke vereisten. Als u onze producten en diensten blijft gebruiken na de ingangsdatum van de privacyverklaring, betekent dit dat u de herziene privacyverklaring accepteert. Als u niet akkoord gaat met de herziene privacyverklaring, gebruik dan alstublieft onze producten of diensten niet en neem contact met ons op om een ​​account dat u mogelijk heeft gemaakt te sluiten.
Neem contact met ons op
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of de implementatie ervan, kunt u ons als volgt bereiken:
server@acryliccolour.com